Barefoot Wine & Bubbly
search barefoot

Letar du efter närmaste butiken eller är du intresserad av vårt nyhetsbrev? Den som söker finner!

search barefoot

Vissa sanningar går inte att få om bakfoten.

logo

Sluta aldrig tro på att du kan göra världen till en bättre plats.

Få saker är roligare än att göra världen bättre för våra vänner. Och tack vare vår Barefootveteran Randy Arnold har vi kunnat göra det i 25 år nu. Randy har alltid trott på att Barefoot kan vara med och bidra till en bättre värld. Med hans hjälp har vi fått utlopp för vår passion att ge tillbaka genom fina samarbeten med många icke vinstdrivande organisationer. Han har följt sitt hjärta från dag ett och har inga planer på att sluta med det. Och det har inte vi heller.

Att sprida kärlek till våra grannar betyder hela världen för oss! 

Under åren som gått har vi haft turen att få delta i tusentals välgörenhetssammanhang. Helt tack vare alla våra barfota vänner världen över!   

Så hur fantastiska är de egentligen, våra Barefooters? Våra passionerade ambassadörer som gör skillnad överallt där de behövs, oavsett var och när. Själv skulle de nog säga att de är helt vanliga människor. Vi tycker att de är superhjältar. Och det är ju inte så lite fantastiskt det.   

Våra Barefooters är precis lika olika som våra viner. Men alla har de en sak gemensamt – de älskar att sprida massor av sprudlande kärlek till sina grannar

Du ger oss fjärilar i magen och fart under fötterna. 

Om det inte vore för våra Barefoot Wine fans som dig själv, skulle vi aldrig ha kunnat uppnå allt vi lyckats med. Men tillsammans har vi kavlat upp byxbenen och lämnat vårt fotavtryck på en lite bättre värld. Och ännu bättre ska den bli, för nu har vi fått upp farten. Känner du hur det kittlar i magen?  

Vi tycker att vin ska vara all inclusive.

På Barefoot tycker vi inte att någon ska behöva bli dömd utifrån färgen på sin favoritdruva. Faktum är att vi är lite besatta av att frigöra vin från alla former av snobberi. Alla ska ha rätten att få slänga av sig skorna och bara njuta av barfotalivet. Hur du gör det är upp till dig! Vi tåflirtar med alla, oavsett vem du är eller vem du älskar. Inte så konstigt att vi gärna dansar så fötterna glöder på PRIDE-festivaler och att vi slagit våra påsar ihop med över 100 olika HBTQ-grupper över åren. Får vi en chans att fira mångfalden så tar vi den!  

Vårt recept är enkelt – ha kul och var dig själv!

Genom att följa våra värderingar kan vi luta oss tillbaka i vår övertygelse om att vin är till för alla. För hur man än vrider och vänder på flaskan, så är det människorna runt omkring den som gör livet intressant. 

Vilken komplimang!

Är du säker på att du har åldern inne för att kasta av skorna och dricka Barefoot?

Den här webbsidan är till för dig som får dricka alkohol enligt lag. Genom att klicka vidare bekräftar du att du är över 20 år.

Får det vara lite vin och kakor? Klickar du dig vidare till webbsidan accepterar du cookies. För mer information se vår policy om cookies.

Åldersgränsen för att köpa alkohol i Sverige är 20 år. | Sidan innehåller alkoholreklam

Oj då! Det ser ut som att du kom hit lite för tidigt.