Barefoot Wine & Bubbly
search barefoot

Letar du efter närmaste butiken eller är du intresserad av vårt nyhetsbrev? Den som söker finner!

search barefoot

Vår vinmakare

Drömmen växer, ett vin i taget.

Trebarnsmamman Jennifer Wall föddes i Kalifornien och har blivit en av världens mest prisbelönta vinmakare. Jen slog följe med oss direkt efter college. Då pluggade hon biologi och drömde om att bli läkare. Tur att hon spenderade sommaren med att plocka vindruvor tillsammans med oss och ändrade sig. Nu har hon varit med i över 20 år och 1995 blev hon vår chefsvinmakare. Vin är inte det enda hon är bra på, hon gör oss alltid på gott humör med sin humor och sprudlande personlighet!  

Under åren och i takt med att vår kollektion växer har Jen gått från att skapa fyra till över trettio viner som finns till försäljning världen över. Och oavsett om hon jobbar på Barefoot Bubbly, är i färd med att finjustera hennes senaste red blend eller kläcker ideér för nya viner, så är det hennes naturliga nyfikenhet och kreativitet som håller oss på tårna.  

Varför vi älskar Jen? Hon visar alltid framfötterna. 

Jens hängivenhet har inte passerat obemärkt förbi. Hennes viner och bubbel är några av de mest prisbelönta någonsin i tävlingarna hemma i USA. Vinerna har belönats med över 2000 medaljer, oräkneliga utnämningar och det viktigaste av allt, massor av uppskattning från fansen världen över! 

Vår ständigt optimistiska vinmakare skapar inte bara en fantastisk kollektion av goda viner, hon ger tillbaka också! När det kommer till välgörenhet är hon en av våra mest passionerade drivkrafter. Hemma i Kalifornien stödjer hon lokala projekt som Girl Scouts of America och Catwalk for a cure. Vilken kvinna hon är ändå, den där Jen.   

Hur fantastiskt? Jen har tagit vår förkärlek för fothumor hela vägen till hjärtat!

Jen är en äkta Barefooter och vi får använda hennes barfotanamn, Pinky Toe, när vi vill. Tur att ingenting någonsin kan bli för bra, för vi älskar det!

Vilken komplimang!

Är du säker på att du har åldern inne för att kasta av skorna och dricka Barefoot?

Den här webbsidan är till för dig som får dricka alkohol enligt lag. Genom att klicka vidare bekräftar du att du är över 20 år.

Får det vara lite vin och kakor? Klickar du dig vidare till webbsidan accepterar du cookies. För mer information se vår policy om cookies.

Åldersgränsen för att köpa alkohol i Sverige är 20 år. | Sidan innehåller alkoholreklam

Oj då! Det ser ut som att du kom hit lite för tidigt.