White Zinfandel Burk

Barefoots vita Zinfandel är härligt fruktig och fräsch, en riktig favorit som vi nu kan erbjuda i en praktisk förpackning. Vi vill göra det enkelt att njuta av ditt val av vin, med våra fräscha vita Zinfandel i en 25 cl burk med lägre vikt. Och vårt smakrika rosévin passar perfekt både på en grillfest och ett riktigt party.

Den har en ny look, men vår vita Zinfandel på burk bjuder på samma friska smak och underbara noter. Burken är lika praktisk som återvinningsbar, ett perfekt inslag när man ska fira lite. Smutta på vinet direkt ur burken och njut av subtila mineraltoner i gommen.

White Zinfandel Burk
Dry
Sweet

En riktigt trevlig upplevelse väntar dig, om du inte redan är bekant med Barefoots vita Zinfandel rosévin. Njut av varje klunk när du smuttar på en perfekt bärig blandning av jordgubb och citrusaromer med smak av saftig röd frukt.

Njut av fräscha smaker under sommarmiddagen ute på terrassen när solen fortfarande värmer. Eller som sällskap till soffmyset när kvällarna blir lite kyligare. Med sin lätt blommiga smak är vit Zinfandel även en härlig måltidsdryck och det perfekta ackompanjemanget till fisk, skaldjur och kyckling.

Du behöver heller inte oroa dig över att du byter ut glasflaskor mot mindre hållbara produkter. Burkversionen av vår älskade vita zinfandel är miljövänlig och du kan lugnt panta burkarna efter festen eller hemmamyset.

Våra burkar har en snygg design med härligt rosa färger och som pryds av Barefoot-loggan. Alla vill väl sticka ut på rätt sätt under en tillställning, och det gäller väl även dina dryckesval? Barefoot på burk passar perfekt, särskilt i sommarvärmen.

hitta Barfota
nära dig

Skaffa dig Barefoot

Liknande
vin

Åldersgränsen för att köpa alkohol i Sverige är 20 år. | Sidan innehåller alkoholreklam