Pinot Grigio Burk

Säg hej till Barefoots nya fräscha Pinot Grigio på burk. Njut av vinet ur en 25 cl burk under en picknick i det gröna eller till hemmamyset. Det är ett trevligt sätt att uppleva fina ögonblick tillsammans med nära och kära.

Pinot Grigio Burk
Dry
Sweet

Upptäck vår omtyckta Pinot Grigio med sin rena finish och eleganta smak i en ny praktisk förpackning. Du får samma rena vita vin med sin karakteristiska smak men i en mer behändig form, som gör den enkel att ta med sig till en fest. Den lyser upp vilket middagsbord som helst med sin soligt gula, trendiga design och berömda Barefoot-logga.

Njut av härliga toner varje gång du smuttar på detta vin med smak av syrligt grönt äpple, vit len persika och elegant blommiga noter. De här egenskaperna bidrar till ett utpräglat friskt och fräscht vin, där druvorna skördas vid optimal mognad på några av Kaliforniens bästa vinstockar. De odlas i varma och sköna distrikt som Clarksburg, Lodi och Central Valley med omgivningar och erbjuder idealiska förhållanden för en utsökt Pinot Grigio.

Barefoots Pinot Grigio är det perfekta ackompanjemanget till många olika sorters maträtter och passar utmärkt till fisk, skaldjur, kyckling och pastarätter. Med sin friska smak bidrar vinet till en fulländad middagsupplevelse med till exempel en vit pastasås toppad med mild ost. Vinet får fram nya spännande smaker och tar fram det bästa med din matlagning.

Men sin uppfriskande citrussmak som ger en fin sommarkänsla är vinet ett perfekt ackompanjemang till middagar och tillställningar, oavsett väderlek. Och du behöver heller inte oroa dig över att hitta ett mer hållbart alternativ till vin på flaska, för våra burkar är dessutom återvinningsbara.

Oavsett tillfälle kan du nu även njuta av Barefoots Pinot Grigio i en spännande och färgstark burk.

hitta Barfota
nära dig

Skaffa dig Barefoot
Åldersgränsen för att köpa alkohol i Sverige är 20 år. | Sidan innehåller alkoholreklam