Photo of Salmon Ceviche

Salmon Ceviche

En oemotståndlig och lätt rätt som smakar gott ända ut i tåspetsarna.

Ingredients

  • 500 g lax, skuren i små tärningar
  • 1 1/4 dl färskpressad citronjuice
  • 1 1/4 dl Barefoot Pinot Grigio
  • 4 tsk risvinäger
  • 1 tsk salt
  • 4 lagerblad
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 5 tsk gräslök, finhackad
  • 3 msk olivolja

Directions

  1. Marinera laxtärningarna i citronjuice, vinäger, Barefoot Pinot Grigio, salt, lagerblad, timjan och vitlökspulver över natten.
  2. Tillsätt gräslöken, häll över olivoljan och blanda väl före servering.
Åldersgränsen för att köpa alkohol i Sverige är 20 år. | Sidan innehåller alkoholreklam